El Chikung és una pràctica mil·lenària utilitzada per regular l’energia vital, millorar la salut física i emocional i allunyar la malaltia

El Chi Kung (antigament anomenat Dao Yin) és una pràctica corporal d´origen xinés que busca, a partir de la relaxació muscular i l’alineació natural del cos, potenciar un tipus de moviment natural que beneficia tot l’organisme.

Els moviments suaus i la respiració natural i pausada ofereixen una sensació de benestar, augmentant la salut global del propi cos, enfortint els ossos i relaxant la musculatura; donant lloc a un millor funcionament de la motilitat corporal, el manteniment de la salut, així com un estat de calma i obertura pel practicant.

Isaac Julia Acupuntura Barcelona

Soc Isaac Julià, Graduat en Acupuntura i MTC, i monitor de Chi kung.

«Durant els darrers 15 anys he practicat i impartit decenes de seminaris de Taichí i Chikung, veient l’efecte positiu i terapèutic sobre el benestar de persones de totes les edats»

El dissabte 14 de Març farem una classe oberta i gratuita, amb la que volem difondre i donar a conèixer les bondats d’aquesta pràctica.

Existeixen vàries interpretacions de com realitzar la pràctica, des d’Aimava volem compartir una de molt concreta, l’entenem com una pràctica simple, que consisteix a entregar-se a un moviment suau, que permeti mantenir una estructura corporal alineada i sólida enfocada a obrir el camí a una ment més silencosa.

Els exercicis, són molt senzills i a l´abast de tothom, es tracta d’un procés de «desaprenentatge» d’allò que ens impedeix escoltar el ritme i el funcionament natural del cos, treure tot el soroll (tensió) i poc a poc, integrar els beneficis que aquesta disciplina ens aporta a la nostra vida cotidiana.

Al següent vídeo podeu veure l’estil de moviments. Alguns d’aquests ja son mes avançants i realitzats per una monitora, no patiu que al taller començarem pels mes bàsics i a l’abast de tothom.

El Taller es realitzarà el dissabte 14.03 de 12 a 13h. Com les places són limitades, has escriure’ns indicant quantes persones sereu, així com el nom, email i telèfon de cada participant. Pots fer-ho mitjançant el formulari que apareixerà al clicar al següent botó. T’esperem!